CabrioMaarten | Unieke cabrio's

Zoek auto's

Auto's aan het zoeken
S..v.p. een ogenblik geduld
Home

Nieuw

Wat liefhebbers zeggen over CabrioMaarten

Enthousiasme, oog voor detail gecombineerd met ervaring en servicegerichtheid

Al lange tijd beloofd om een recensie te schrijven na aankoop van mijn BMW Z4 maar het kwam er maar niet van. Dat heeft zeker niet aan CabrioMaarten of de auto gelegen!
Begin dit jaar op zoek gegaan naar een Z4 en dan bij voorkeur eerste type met de 3 liter motor. Bij Maarten terecht gekomen en daar prima ontvangen, en gelijk een goede klik wat voor mij altijd belangrijk is als ik een auto koop. Enthousiasme voor de cabrio’s en de auto die er staan is constant aanwezig en werkt ook aanstekelijk. Na één proefrit nog niet direct besloten omdat ik nog een aantal andere auto’s wilde bekijken. Week later min of meer spontaan weer langs gegaan en na de koffie en nog een proefrit de knoop doorgehakt. Afspraken gemaakt over aflevering en weer een week later de auto opgehaald. Vrij snel daarna was er wel een technisch issue dat na eerste keer repareren bij Versteeg toch niet was opgelost, en de auto wederom terug moest. Beide keren verder keurig opgelost met vervangende auto en Z4 weer helemaal schoon en gepoetst terug!
Door het constante prettige contact en service gerichtheid is CabrioMaarten zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar een cabrio. Door de expertise en het enthousiasme krijg je een comfortabel gevoel om de auto daar te kopen. Ook het oog voor detail en dat iets gewoon goed moet zijn voordat een auto wordt verkocht, geeft vertrouwen. Dat alles kan wel betekenen dat je wat meer betaalt dan bij andere bedrijven of online, maar daar heb je dan ook de voordelen van!

Bekijk alle recencies

Een unieke cabrio kopen

Wilt u graag een cabrio kopen? Dan moet u bij CabrioMaarten zijn! Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van unieke tweedehands cabrio’s. Wij proberen onze voorraad zo exclusief mogelijk te houden door auto’s in te kopen, welke optisch en technisch in goede staat zijn. Ons hart ligt bij cabrio’s. Bent u ook een enorme fan van cabrio’s? Dan is het echt een aanrader om een keer langs te komen bij onze showroom in Uddel, gemeente Apeldoorn.

- Powered by 2G -

Spring naar toolbar